ПЛР. Ентеровірус (Enterovirus), (кал, якісне визн., Real-time)

Назва:
ПЛР. Ентеровірус (Enterovirus), (кал, якісне визн., Real-time)
OnLine:
Не доступно
Ціна:
350,00 UAH
Приготування:

Заздалегідь придбати стерильний пластиковий контейнер з лопаткою. Для дослідження збирають щойно отриманий кал. До збору аналізу помочитися в унітаз, далі шляхом природної дефекації на чистий пропрасований аркуш паперу зберіть кал (стежити, щоб не потрапила сеча). Кал збирається в стерильний одноразовий контейнер з кришкою, що загвинчується і лопаткою в кількості не більше 1/3 об'єму контейнера, і не менше обсягу чайної ложки. Матеріал доставляється у лабораторію протягом 2-х годин після збору (як виключення матеріал може доставлятись впродовж 8 годин від моменту збору, весь час зберігається в холодильнику за температури 5 градусів). Прийом медикаментів погодити з лікарем.

Інформація:

Ентеровірусна інфекція — це група гострих вірусних захворювань, що вражають дітей і дорослих. Характерною особливістю цих інфекцій є різноманіття клінічних форм — від безсимптомного перебігу чи незначної гарячки до менінгоенцефаліту, міокардиту і т. ін. Група ентеровірусів містить понад 100 небезпечних для людини вірусів, які поширені повсюдно. Передається недуга, як правило, фекально-оральним шляхом, через предмети побуту, забруднені руки, внаслідок недотримання правил особистої гігієни, та можливе і повітряно-крапельне передавання, як у ГРВІ. Також є ризик інфікуватися під час купання у відкритих заражених водоймах. Характерні симптоми: незначне підвищення температури тіла, почервоніння горла, висип на долонях та ступнях. Інкубаційний період (від інфікування до появи перших симптомів) зазвичай досить короткий, лише 2-3 дні, тому захворіти можна як під час відпочинку, так і невдовзі після повернення додому. Щоб уникнути захворювання: дотримуйтеся правил особистої гігієни (ретельно мийте руки перед тим, як брати чи готувати їжу, після відвідування туалету і перебування у людних місцях); використовуйте лише чисту воду, якщо не впевнені у її якості — прокип’ятіть; мийте овочі й фрукти перед уживанням; ретельно готуйте їжу — проварюйте чи просмажуйте продукти перед уживанням; не купайтеся у громадському басейні чи водоймі, якщо в цьому місці вже були випадки захворювання.

Лікарі: